--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Захисникам України від її свідомих та небайдужих громадян і патріотів (2019) Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Захисникам України від її свідомих та небайдужих громадян і патріотів (2019)

   
◄ УВГА!  
1) Готуємо Циклогідромасажний  комплект військовим для їх мобільного використання у польових умовах .  Потрібні підрядчики та виконавці великої кількості спец. наметів із змінним піддоном!

2) Повністю завершена  та апробована розробка ЦГМ-БОКС для стаціонарного використання.
Потребуємо вашої широкої інформаційної підтримки або фінансової допомоги. 

 
 Для використання військовими у польових умовах - розроблено ЦГМ спрощеної комплектації у спец наметі. (див. нижче)



Короткий опис обладнання та їх характеристика (див. детальніше)

Стаціонарний варіант ЦГМ - призначений для надання лікувально-профілактичних циклогідромасажних процедур у лікувальних, готельних чи туристичних закладах та приватних оселях, квартирах.
  Розмір:  120х80х195 см.  Комплектується трьома видами душа (Шарко, Алексєєва, Тропічний душ) та джакузі. Обладнаний дистанційним Wi-Fi керуванням та повною методикою його використання.
   Процедури проводяться у режимі самомасажу із відео суфлером  ► "роби як я"  ◄  як розчинами Бішофіту кристалічного,  морської солі із різноманітними ефірними та рослинними добавками (хвоя, м'ята, меліса, лаванда...), так і чистою водою.  Досягається відчутна благотворна дія на організм людини а також лікувальні  результати при захворюваннях опірно-рухової, серцево-судинної і нервової системи, обміну речовин. (див покази до застосування
   Протипокази відсутні.
(детальніше про бокс та лікувальну методику  у відеороликах Відео каналу)

Собівартість повної комплектації ЦГМ БОКС для стаціонару 20-21 тис грн.


Похідний варіант ЦГМ відрізняється  від стаціонарного лише формою розбірного бокса виготовленого із трубчатого ПВХ каркасу та водостійкої матерії  із змінним піддоном, що дає можливість його облаштування за 3-5 хвилини у приміщенні чи в будь-якому місці на вулиці без жодної попередньої підготовки.

Намет відсилається Новою Поштою разом із  ЦГМ Тиса-5 стандартної комплектації повністю придатної до використання.

Пристрій може використовуватися у звичайній ванній чи душовій кабіні без жодних приспосіблень чи доробок. Для цього він комплектується додатковим водозабірником.

Для повноцінної роботи необхідна наявність електричної мережі або електростанції на 220 в. ЦГМ може також працювати від акамуляторів із інвертором 12V-220V. Інвертор може бути недорогим, головне – щоб він підтримував мінімум 600 Вт. на виході для живлення водонапірного насоса 380 Вт. Підзарядку акамуляторів можна забезпечити сон. батереями або генератором, який можна зібрати самотужки.
(Як влаштувати безперебійне забезпечення ел. струмом див тут:  ►  )

Собівартість повного комплекта похідного ЦГМ та спеціального намету із змінним піддоном для використання у польових умовах у зоні АТО - до 6000 грн.


Схема роботи ЦГМ: 
відображено на малюнку зліва.

 Для роботи необхідно електричний струм 220 в.  Загальна потужність обладнання, включаючи водонагрівник та водонапірний насос 2,5  кВт.
Час підготовки розчину до роботи (підігрів із 10 до 38 градусів по Целсію) - 4-5 хвилин.


     Характеристика  ЦГМ:  
Оздоровчо-реабілітаційні та профілактичні циклогідромасажні процедури у стаціонарі проводяться в режимі самомасажу із відеосуфлерним супроводом по потребі у залежності від виду захворювання.
     ◄ Собівартість 25-30 хв. процедури, включаючи нагрів холодної води,  не більше 1,50 грн.  (див. розрахунки  у таблиці ліворуч).


Партнерська співучасть у проекті:   Наша пропозиція полягає у тому, щоб кожен із вас, шановний читачу, по мірі своїх можливостей,  домовлявся із керівництвом в/ч (бажано із тими, які знаходяться поближче до передка),  або із керівництвом  військових госпіталів чи реабілітаційних центрів,  хто матиме бажання установити у себе  повнофункціоальний  Циклогідромасажний бокс ЦГМ ТИСА  (стаціонарний або похідний варіант). 
   Під подібне "добро",  всі разом організовуємо меценатів чи спонсорів  для фінансування  виготовлення необхідного компелкта ЦГМ.
   У разі групової допомоги, вартість комплекта розділюється за взаємною домовленністю між  його співмеценатами/спонсорами.

   Спонсори та ініціатор конкретного стаціонарного комплекта матиме можливість надавати кожному майбутньому клієнтові/пацієнетові виготовлену нами власну візитівку партнера ЦГМ із засиланням на власну копію офіційного сайта ЦГМ мережі із всім наслідками, які із цього випливатимуть.


Механізм виконання конкретного замовлення:    Нами підбираються і замовляються всі необхідні складові частини ЦГМ (бокс, насоси, електроніка упрвління та контролю, пристрої захисту, латунні та бронзові фітінги, шланги...). Замовлення оплачується продавцям, які відправляють їх  із супроводжуючою гарантійною документаціє Новою Поштою на адресу його майбутнього установлення.
     Із свого боку ми готові на волонтерських засадах протягом 3-4 днів зібрати та установити стаціонарний  ЦГМ-БОКС безпосередньо на місці майбутньої дислокації, запустити його у роботу та провести необхідний інструктаж майбутніх користувачів,  а також забезечити гарантійне та інформаційне обслуговування протягом 2 років, або до кінця війни.

Рекомендації та оцінка партнерів

    

Відео майстер класів та методики використання ЦГМ

інформаційний відеоролик ЦГМ ТИСА

Розлогіше Інформація про ЦГМ
на сайті: ► bishofit.ozdorov.info ◄
        Презентаційний фотоколаж (52 фото): ► bit.ly/CGM_foto ◄

◄ Відеоканал Циклогідромасажер
на ► You Tube ◄


Більш предметно обговоримо по телефону 050 540-20-47 098 66-36-799 або у приваті ФБ чи у Вайбері.

Немає коментарів:

Дописати коментар