--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Нова модифікація Циклогідромасажера "ТИСА-БОКС" Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

четвер, 2 серпня 2018 р.

Нова модифікація Циклогідромасажера "ТИСА-БОКС"

Побутова душова кабіна-бокс із відносно недорогого сегменту  серед її прототипів, виявилася найбільш придатною для здійснення деяких конструктивних доробок та незначної реконструкції. А встановлення нашого винаходу - ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРА перетворить її у справжній професійний циклогідромасажний бокс, приблизний аналог якого із значно меншим функціоналом сьогодні на нашому ринку разів у десять дорожчий. 

Зараз ця конструкція встановлюється у звичайні житловій кімнаті в центрі міста, яка надалі перетвориться у приватний гідромасажний кабінет "на дому".
Подібні кабінети входитимуть у загальну мережу циклогідромасажерів, про що йдеться на відповідному нашому сайті: 
► http://bit.ly/cyklohidroMerega

Уже найближчим часом будемо старатися викласти відео як із результатами випробовувань так і покрокові кадри його виготовлення.

=================================== 
Приймаємо замовлення для проходження тижневих навчаннь інсталяторів подібних циклогідромасажерів на місцях та циклогідромасажистів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар