--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Артроз у всіх його проявах. Лікування із використанням ЦГМ та профілактика Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

четвер, 10 січня 2019 р.

Артроз у всіх його проявах. Лікування із використанням ЦГМ та профілактика

Досить часто люди відчувають хворобливі відчуття в кистях, а саме в суглобах пальців. У більшості випадків це пояснюється розвитком артрозу. Це захворювання призводить до обмеження рухових можливостей пальців, якщо лікування розпочато вчасно. Перебіг хвороби характеризується частими загостреннями.  
   Така різновид артрозу зустрічається частіше у жінок, вік яких варіюється в межах від сорока років і старше (особливо з приходом клімаксу). По суті, це дегенеративне, дистрофічне захворювання хронічного характеру, що вражає міжфалангові суглоби. Для артрозу характерні функціональні порушення кистей, їх веретеноподібна або осьова вузликова деформація.
При артрозі пальців кисті спостерігається розтріскування і висихання суглобових тканин, що пояснюється порушеннями поділу міжклітинних речовин.

Артроз може вражати не тільки руки, але і будь-які інші суглоби, наприклад плечовий, кульшовий, пальці ніг, колінного суглоба та ін.

Немає коментарів:

Дописати коментар