--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Продукти, які регулюють кислотно-лужний баланс організму. Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

суботу, 26 січня 2019 р.

Продукти, які регулюють кислотно-лужний баланс організму.

Їжа яка регулює кислотність – джерело Вашого здоров’я!
Порушення кислотно-лужного балансу організму все частіше привертає увагу дослідників, а більшість лікарів стверджують, що всі хвороби людини пов’язані саме з цим! І дійсно, ще в 1932 році німецький біохімік Отто Варбург отримав Нобелівську премію за те, що довів залежність між захворюванням на рак і станом внутрішнього кислого  середовища організму. Ракові клітини живуть тільки в кислому середовищі, в лужному вони помруть рівно через 3 години. Втім дуже важко знайти хоч одну хворобу, розвитку якої б не сприяло закислення. При порушення pH крові всього лише з 7,43 до 7,33, вона переносить в 8 разів менше кисню. При цьому ні про яке здоров’я взагалі не може бути мови.
Про це більш розлогоhttp://bit.ly/їжа


Немає коментарів:

Дописати коментар