--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Не такий уже і страшний цей коронавірус, якщо б ... ТІКСОТРЕНІНГ та Наночастинки Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 20 квітня 2020 р.

Не такий уже і страшний цей коронавірус, якщо б ... ТІКСОТРЕНІНГ та Наночастинки

Як правильно помити руки при поверненні додому?

Необхідно в першу чергу змити із шкіри все: САНІТАЙЗЕР і мило, які використовували поза домом. Так зупиняється атрофія шкіри від постійного миття рук...
   Обробка спиртом шкіри знижує її бактерицидну дію. САНІТАЙЗЕРи не вбивають ні віруси, ні бактерії. Зате вони успішно руйнують шкіру, роблячи її вхідними воротами для будь-якої інфекції.  Туберкульоз, як і вірус любить проникати через пошкоджену шкіру.
   Із 2010 року, коли винахідники Душ Алексєва провели всі необхідні дослідження, при чому всюди, авторитетно повідомили про те, що цей винахід стерилізує все. В тому числі і корів, кролів, собак, руки, ноги, нижню білизну, шкарпетки...

   Для цього потрібно всього навсього поміняти звичайний душ на душ із кавітаційними високошвидкісними струменями води чи розчинів, як у системі ЦГМ (циклогідромасажерів)

Найкращий спосіб знезараження поверхонь.

   Потік води зі звичайного душа теж корисний, тому, що вірус змивається тільки водою. Але не на стільки ефективний.
   Стерилізує шкіру дією кавітації ТІЛЬКИ головка душ Алексєєва. Навіть просто водою, але зі швидкістю уже понад 13-15 м/с не просто змиєш, а стерілізуєш шкіру і будь-яку поверхню. У струмені на такій швидкості розвивається кавітація, це "закипання" води при низькій температурі. Окріп стерилізує все!
   Крім того, Іонізоване повітря (30 тисяч негативних іонів через 3-5 хвилин роботи в закритій кабіні чи у всій ванній кімнаті) стерилізують так само верхні дихальні шляхи.
https://www.instagram.com

Кисле молоко рідке чи тверде? ТІКСОТРЕНІНГ

- Вона гелеподібне.
   Якщо гель не чіпати, він «старіє», твердне і осаджується. Щоб витрусити добре скисле молоко з пляшки (або кетчуп), треба його струсити. Воно відразу стане рідким, і знову застигне. Ця властивість гелів перетворюватися називається тіксотропією. Тіксіс - дотик, тропа - зміна. Зміна дотиком.
   Відстояним застиглим кислим молоком часто ми відчуваємо себе вранці, коли хочеться потягнути скуті м'язи. Оскільки м'язи на 60-70% складаються з гелеоподібної води, вони теж застигають.
   Якщо довго не струшувати, то починається старіння гелю, висихання і повне ущільнення, яке вже не розбивається.
   У неживих тканинах синерезис незворотній. В живих можна спробувати.
   Наші найближчі родичі великі мавпи не потягуються як кішки - вони стукають себе в груди і підстрибують. Новозелендский танець ХАКА дуже схожий на тіксотренінг.
   Щоб зміна дотиком сталося швидко і ефективно треба, щоб цей вплив був особливим. Чим глибше, тим краще. Так трясуть всі закутки кислого молока, яке застоялося.
   Вплив високошвидкісними струменями діаметром менше міліметра створюють ударно-хвильовий вплив глибоко в тканинах (до кістки). Так навіть кулаком шимпанзе можна достукатися. Хвилі ж "достукуються" не тільки на поверхні, але і всередині тканин, перемішуючи гідроскелет та розм'якшуючи м'який його склад.
   Саме так і діє високошвидкісний душ Алексєєва


НАНОЧАСТИНКИ І СМОГ

   Смог - надмірне забруднення повітря шкідливими речовинами, виділеними в результаті роботи промислових виробництв, транспортом і тепловироблювальних установками при певних погодних умовах. Помутніння повітря природними частинками пилу, снігу або диму від природних пожеж називається імлою. (Вікіпедія)
   Коли були пожежі навколо Москви в 2010 році, різко підскочила смертність. Тільки за офіційними даними від звичайних 350 осіб в день до 700. З чуток, набагато більше...
   Основною причиною смертей були серцево-судинні захворювання. На першому місці тромбози. Потім аритмії і інфаркти. А потім шлейфом пневмонії і ХОЗЛ.
   Найбільшу небезпеку становлять пожежі навколо водойм. Вода в водоймах давно заражена ціанобактеріями. Вони виробляють мікроцистеін і сакситоксин - сильні отрути. А ще в водоймах накопичуються тонни змитих із тіл кремів від засмаги, що містять TiO та інші наночастинки.
   Нанооб'єкти небезпечні тим, що вони просто залітають в легені і проходять через альвеолярний бар'єр. Зруйнувати їх можна тільки кавітацією. Тільки цей потужний вплив руйнує подвійний електричний шар корони нанооб'єктів з адсорбованими на них токсинами і шкідливими речовинами.
 
   Пожежі в Україні привели до імли, порівнянної з московською 2010 року. Тоді у людей вже був душ Алексєєва. Включення його у ванній раз в півгодини на 5 хвилин дозволяло їм «віддихатися» і запобігти серцево-судиній катастрофі. Для цього слід використовувати насадки на 19 і 13 отворів. У них досягається максимум гідро- і аероіонів в повітрі.
   Якщо немає душа Алексєєва, то треба часто митися і дихати поруч із водою з затиснутого пальцем шланга. Закривати вікна треба змоченими у воді шторами.
   Береженного Бог береже...


Виктор Осипов  Наталья Заворотинская













Немає коментарів:

Дописати коментар