--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Безпечний світ не дожив до свого 100-ліття. Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

четвер, 30 травня 2019 р.

Безпечний світ не дожив до свого 100-ліття.

DO WHAT IS RIGHT NOT WHAT IS EASY
Роби те, що правильно, а не те, що просто.
Увага - шок-контент. Читати боляче і неприємно. Але - необхідно!
Чому гасло Допоможи собі сам застарів.
Тепер актуальним гасло Врятуй себе швидше.

«Спостережувані зараз зростання антибіотикорезистентності та інфекції, які дуже важко піддаються лікуванню загрожують повернути назад стрілки годинника, які відміряють успіхи людства в боротьбі з інфекційними захворюваннями, і повернути нас в «постантибіотиковий» світ, де навіть незначні інфекції можуть привести до смертельного наслідку» Доповідь Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) «Зупинити поширення супербактерій: додати лише кілька доларів».
Увага - «Росія є лідером по погіршенню ситуації з антибіотико-резистентністю». У Росії - 42,9% інфекцій антибіотикорезистентні
(Убивча резистентність, «Коммерсант» від 10.11.2018). 

По цій темі  Заворотинська Н. В.  була зроблена доповідь.

А що із цим у нас, в Україні?



Щоби подолати цю проблему, МОЗ України разом з фахівцями Центр громадського здоров’я МОЗ України розробили план боротьби зі стійкістю до протимікробних препаратів. Що має змінитися до кінця 2020 року:




  • Антибіотик лише за рецептом — буде посилено контроль відпуску антибіотиків в аптеках.
  • Обмежимо застосування антибіотиків в сільському господарстві (в якості стимуляторів росту у тваринництві, птахівництві та рослинництві).
  • Медичні працівники отримають чіткі інструкції, що допоможуть мінімізувати ризики невиправданого використання антибіотиків.
  • Впровадимо систему епідеміологічного нагляду за антимікробною резистентністю, водночас Україна долучиться до загальноєвропейської мережі. Всі методи досліджень для визначення стійкості антибіотиків відповідатимуть стандартам Європейського Союзу.
  • Буде здійснюватися моніторинг резистентності ВІЛ- інфекції/СНІД.
  • Українські науковці разом з європейськими колегами проводитимуть дослідження аспектів протимікробної резистентності та сучасних методів діагностики.

Ми вже живемо в іншому світі.
Ми просто не помітили зміни.

Із середини минулого століття люди стали впевненими і безтурботними. Здавалося, що світ став безпечний, а скоро буде зовсім затишним. У 1928 році був відкритий пеніцилін. Після початку його виробництва медицина стала майже всемогутньою. Важка інфекція, раніше смертельна, міг її однією ін'єкцією пеніциліну. У своєму виступі в конгресі США в 1969р. президент Міжнародної асоціації хірургів Вільям Стюарт заявив: «З огляду на досягнення антибактеріальної терапії та програм вакцинації, найближчим часом можна буде закрити книгу інфекційних хвороб».

Але ніхто тоді не брав до уваги, що мікросвіт може чинити опір. А вже тим більше, що мікросвіт може визначати наше мислення, здоров'я і навіть поведінку. Тоді хотіли розшифрувати геном. А довелося почати в 2010 році розшифровувати геном живучої у нас мікробіоти. І відкривати способи, якими бактерії вислизають від антибіотиків. Шоком виявилося відкриття біоплівок - потужних замків з глікокаліксних полімерів, за стінами яких бактерія ховається від антибіотиків. І вона там не просто ховається, а активно мутує, стаючи невразливою.

«Невеликої дози амоксициліну досить, щоб убити зустрінуті в організмі пневмококи. Але не всі. У популяції з мільйона може виявитися один «аутсайдер» з невеликою, випадково створеною генетичною варіацією, яка дала йому опірність. Після того як гинуть інші 999 999 бактерій, розмножується, займаючи утворену порожню нішу. Він стає домінуючим».
 (Уривок з книги «Життя після антибіотиків.  Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлори»).

Минуло всього 50 років з заяв про перемогу над інфекціями, а доводиться констатувати повний програш.
Світ антибіотиковий помер, не доживши навіть до 100 років - супербактерія перемогла. Lancet опублікував страшне - у бактерій з'явився ген стійкості до останнього з формально діючих антибіотиків «останньої надії» (препарату, який діє тоді, коли інші антибактеріальні ліки безсилі).

«Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими» - давно відомо. Але виявилося, що це не про людину, а про мікроб.
Чим могутніше хімічна атака, тим швидше гинуть всі мікроби. Антибіотик в рот, облитися цілком, посидіти у ванні із хлоргексидином і - повний захист. Таким світ був, і ми вірили в безпеку.
Але тепер мікроб став термінатором. Ми його труїмо, а він тільки міцніє. До того ж, за час війни з мікробом ми вбили і своїх рідних мікробів, які були дані нам природою для захисту.
«Стійкість до протимікробних препаратів може торкнутися будь-якого пацієнта, будь-якої сім'ї. Деякі найбільш поширені дитячі хвороби в країнах, що розвиваються, такі як малярія, пневмонія, інші інфекції дихальних шляхів і дизентерія, вже не піддаються лікуванню багатьма «старими» антибіотиками і лікарськими засобами », (з доповіді ВООЗ).

Подивіться навколо, скільки ваших знайомих вже померло від пневмонії ...
«У 2011 році вчені, аналізуючи 30 000-річні бактерії, знайдені у вічній мерзлоті Юкону, виявили, що вони вміють чинити опір антибіотикам - і природним з цвілі, і напівсинтетичним, які мають схожі основні структури. Це відкриття стало прямим доказом, що стародавні гени опірності були широко поширені, причому задовго до того, як люди почали лікувати хвороби цими ліками. З свідоцтва про цю давню «гонку озброєнь» слідує, що дане явище не наша вина. Або, якщо точніше, не зовсім наша, але ми його серйозно погіршили. При цьому не відомо, наскільки порядків воно посилилося у сфері впливу людей, але точно можна сказати, що серйозно. Навіть морська живність, що мешкає серед нашого сміття, демонструє опірність, яку викликала діяльність людей»  (Уривок з книги «Життя після антибіотиків. Чим нам загрожує стійкість бактерій до антибіотиків і порушення мікрофлори», Мартін Блейзер).

Ми занадто багато хотіли. А «Цветик-Семицветик» виявився раптово витрачений. І пелюстки люди розтратили на дурниці. Те, що повинно було рятувати від важких хвороб, стало використовуватися для зручності зберігання непотрібних кремів, виробництва шкідливої ​​їжі і нарощування прибутків в сільському господарстві (тварин годують антибіотиками для швидкого нарощування маси тіла). Антибіотики використовували скрізь і в результаті вони зараз знаходяться навіть в порохах.

Невелика добірка фактів.
Найдрібніші частинки пилу діаметром кілька мікрометрів відлітають приблизно на 3,5 км. Доля перенесених ними антибіотиків різна. Тетрациклін зберігається в ґрунті від 30 до 180 днів, у воді - 15-30 днів. Приходячи додому, треба тепер змивати з себе не тільки бруд, віруси, бактерії і втому, а й пил з антибіотиками. ( «Хімія і життя» 2018 №8)
► Недобиті бактерії зміцніли і навчилися живитися ... - антисептиками!
Головна грамнегативна бактерія - синьогнійна паличка. Проти всіх грамнегативних бактерій півстоліття використовували хлоргексидин. А тепер з'ясуються, що синьогнійна паличка зростає у фурациліні і харчується хлоргексидином, стійка до ультрафіолету і 2 тижні зберігається в пилу.
В Університеті Кумамото (Kumamoto University, Кумамото, Японія) з каналізаційних стічних водах виділено штам синьогнійної палички Pseudomonas aeruginosa, який використовує хлоргексидин як єдине джерело для свого зростання.
► Найстрашніший ген антибіотикорезистентності виріс на вимені корови у найбільш невинною бактерії Macrococcus caseolyticus.
Фахівці Інституту ветеринарної бактеріології Бернського університету виявили, що М. caseolyticus з молока корів, які страждали на мастит, надзвичайно стійкі до пеніциліну, цефалоспорину і метициліну. Причому ген стійкості у них новий, раніше невідомий. Його назвали mecD. Саме він зруйнував віру в антибіотик, який повинен був перемогти невразливий золотистий стафілокок. ( «Хімія і життя» 2018 №9)
► Медична п'явка. Застосовується століттями. Все йшло добре до 2011 року, коли з косметологічних клінік США, Канади та Франції стали надходити повідомлення про стійкі до антибіотика штами Aeromonas, бактерії, що живе в кишечнику п'явки. Але п'явку вирощують стерильною і без антибіотиків. Як ген стійкості до антибіотика міг потрапити в п'явку? П'явок годують кров'ю курей, а курей годують антибіотиками. Навіть слідів антибіотика вистачило, щоб всі бактерії п'явки придбали стійкість до антибіотика.
Друга погана новина з цієї історії з п'явками. Виявлено, що в звичайних умовах стійкі бактерії розмножуються не дуже, а в присутності найменшої кількості антибіотика швидкість їх розмноження стає в мільйони разів швидше за звичайні. ( «Хімія і життя» 2018 №9)
► На косметиці та засобах для догляду зростає що завгодно. Кілька років тому в Англії відкликали з продажу засіб для очищення шкіри, який отримав купу нагород. Виявилося, що він містив у собі страшенну кількість бактерій.
► В якості консерванту раніше використовувався триклозан. Потім з'ясувалося, що деякі кишкові палички почали ним живитися, триклозан стали забороняти, а замість нього використовувати малі кількості сумішів антибіотиків. На яких, як з'ясовується, антибіотикостійкість бактерії розмножуються з величезною швидкістю.
► У харчовій промисловості антибіотики теж використовуються як консерванти. Але не ті, що використовуються в медицині, наприклад низин. Але бактеріям не все одно, на яких антибіотиках тренувати свою витривалість ?! Пацієнт відмовиться від антибіотика при лікуванні застуди, але з'їсть антибіотик в курці або банку паштету.

Висновок. Як гіпертонік читає описи на упаковках для обчислення кількості солі в продукті, або алергік шукає згадки про арахіс, так будь-яка людина має вивчати будь-яку упаковку засобів гігієни для виключення контакту з антибіотиком. Ось тільки як це зробити, якщо люди привчені хапатися за антибіотик при незначному підвищенні температури. А потім виявляється, що туберкульоз нічим стало лікувати - немає реакції вже на найпотужніші антибіотики.
Менш 100 років ми жили під парасолькою віри в антибіотик.
Всі прості шляхи закінчилися.  Настав час правильних.

Звичний для нас світ зник.
Треба рятуватися, хто як може.
«Стійкість до протимікробних препаратів, загрожує самим основам сучасної медицини і надійності ефективних глобальних медико-санітарних заходів у відповідь на стійку загрозу з боку інфекційних хвороб. Наявність ефективних протимікробних препаратів є обов'язковою умовою як для профілактичних, так і для лікувальних заходів, оскільки вони забезпечують захист пацієнтів від потенційно смертельних хвороб і дозволяють проводити з найменшим ризиком такі складні процедури, як хірургічні операції і хіміотерапію. Однак систематичне неправильне і надмірне використання цих лікарських засобів в медицині людини і виробництві харчових продуктів поставило під загрозу всі країни. На етапі розробки знаходяться лише деякі препарати-замінники. Без узгоджених і негайних дій в глобальних масштабах світ буде наближатися до «пост-антибіотичної» ері, коли звичайні інфекції можуть знову стати смертельними».
(ВООЗ, Глобальний план дій по боротьбі зі стійкістю до протимікробних препаратів)

ВООЗ може довго бити тривогу і випускати рекомендації, проводити «тижні боротьби з резистентністю до антибіотиків». Остання такий тиждень пройшов із 12 по 17 листопада 2018 року. Хто-небудь це помітив?
ВООЗ не може затвердити єдині правила для всіх країн і забезпечити їх виконання. Небезпека для всього світу виходить із країн, де антибіотики з бідності застосовуються скрізь. Сільгоспвиробники будуть сипати антибіотики тонами, а в засобах для догляду будуть антибіотики, замасковані під консерванти. Нещодавно законодавці в Росії намагалися заборонити рекламу засобів для лікування горла з антибіотиками. Не вийшло.
Як поводитимуться більш благополучні країни? Створювати нові чумні бараки і карантинні зони? З країн-лідерів по антибіотикостійкості нікого не випускати? І це не якась анти-утопія, такі сценарії майбутнього дійсно розглядаються.
Поки не знайдені глобальні рішення щодо запобігання загрози інфекцій, нам залишається тільки одне - спасатися самим. Знижувати ризики інфікування для себе і своїх близьких. Виробляти правила безпеки і дотримуватися їх. Це непросто, але - необхідно.
Індивідуальна відмова від антибіотиків нічого не змінить. Їх принесе нам пил, дасть будь-яка їжа. І в разі виниклої інфекційної хвороби шанс на одужання за допомогою антибіотиків поки ще зберігається.
Але мінімізувати вплив на організм антибіотиків і зміцнювати власні захисні механізми організму - основне наше завдання.
Надій на порятунок в хімії вже немає. Мікроби одягнули костюми хімзахисту, а самі просунуті навчилися її просто жерти.
Зараз повертається віра в фізику. Від атомної бомби захиститися складно. І пристосуватися - теж. Звичайне кип'ятіння для бактерій - як атомна бомба. Але є й інші можливості.
Фахівці університету Цинциннаті змогли фототерапією знищити стійкий до метициліну золотистий стафілокок. Вони запатентували гель, до складу якого входять наночастинки, вкриті фотосенсибілізатором. Під дією світла він окислюється, утворюючи активні форми кисню, що знищують бактерії. Саме цей гель зараз фігурує у всіх оглядах антибіотикорезистентності як новий засіб «останньої надії». Але це - вже коли хворий.

Вже більше ста років відомо унікальне явище: «холодне кипіння» в потоці рідини - кавітація. «Кавітацією називається процес утворення в рідкому середовищі порожнин (бульбашок), заповнених парами самої рідини, які виникають під дією великих розривних напружень через падіння тиску в швидкісному потоці які в наступну мить захлопуються що супроводжується  великими тисками і локальним нагріванням середовища. Явище кавітації носить локальний характер і не переміщається в середовищі. Імпульси тиску і температури, що виникають при замиканні кавітаційних каверн, здатні руйнувати не тільки тверді і рідкі тіла, але і багато біооб'єктів, зокрема мікроорганізми».

Кавітація (від лат. Cavita - порожнеча) - процес утворення і подальшого схлопування бульбашок в потоці рідини, що супроводжується шумом і гідравлічними ударами, утворення в рідині порожнин ( кавітаційних бульбашок, або пустот), які можуть містити розріджений пар. Кавітація - Вікіпедія

Є два види кавітації: ультразвукова (що виникає при швидкому коливанні рідини) і гідродинамічна (що виникає в швидкісному потоці рідини).
Ультразвукова кавітація використовується при очищенні і стерилізації в досить широко відомих ультразвукових ваннах.
Гідродинамічна кавітація використовується в різних пристроях для очищення поверхонь (див., наприклад, «кавітатор»), безреагентної санації басейнів і очищення стічних вод і навіть для різання металів (при дуже високому тиску).
У оздоровчій практиці гідродинамічна кавітація використовується в гідромасажері «Душ Алексєєва», який проводиться вже майже 15 років (включений в 2014 році до переліку гідромасажних душових в книзі "НОВА КОСМЕТОЛОГИЯ. Апаратна косметологія і фізіотерапія.") та із 2012 року у циклогідромасажних процедурах в комплекті ЦГМ-Тиса.  .

Ми переконливо стверджуємо, що регулярне використання циклогідромасажних процедур із Душем Алексєєва

чи ним самим істотно знизить інфекційні ризики  постантибактеріального світу для вас і ваших близьких. Іншого пристрою, що створює швидкісні кавітаційно насичені ультраструмені при звичайному водопровідному напорі або без нього (у ЦГМ-Тиса) просто не існує. Особливість струменів створюється спеціальним коноїдальним отвором (технологія виготовлення запатентована).
Якщо ви зараз роздратовано вигукнули - «Ну ось, знову реклама!», то просто подумайте, а як інакше ви змогли б дізнатися про цей чудовий пристрій із душем Алексєєва?. Коли придумаєте - підкажіть нам, будемо вдячні!
Уявіть, що людині в 1977 році сказали, що телефон може фотографувати, напевно він би сильно здивувався нерозумності мовця. Приблизно так вже 15 років дивуються з того, що правильним душем можна не тільки обливатися, а й рятуватися від супер-бактерії. Звичайній людині слово «кавітація» і її унікальні властивості не знайомі ...

Що ви можете зробити з Душем Алексєєва, щоб не захворіти?

Що ви можете зробити для себе? Припинити спотворювати шкіру звичайним миттям милом і мочалкою. Зміцнювати організм поліпшенням кровообігу, усуненням застійних ділянок, поліпшенням мікроциркуляції.

ПЕРШЕ.  Гігієна. Миття і прання.

► Мило руйнує ліпідну мантію шкіри, адже неможливо знайти мило без консервантів і ПАР (поверхнево-активні речовини, ті ж антибіотики).
Мило - прекрасне місце для розмноження бактерій, особливо рідке, а ще більше розведене водою в громадських місцях. Ополіскування рук під краном не змиває мило з шкіри повністю. Як і промивання волосся від шампуню за допомогою звичайного душа.
На недомитих руках і тілі буде розмножуватися змутована бактерія або найсильніша на дбайливо очищеному для неї просторі.
► Миття тіла з мочалкою - це скрабіювання, тобто обдирання верхнього шару шкіри, руйнування ліпідної «мантії». По суті - нанесення великої поверхневої рани на яку наноситься потенційно небезпечна субстанція - мило, гель. І її ще розтирають мочалкою, щоб забити бактерії з мила і мочалки глибше в шкіру. Від такого «догляду» шкіра буде довго відновлюватися і так митися взагалі не треба.
► Мило, мочалка, шампунь (частенько з незакритим ковпачком), зубна щітка, губка для миття посуду - це розсадники бактерій: після застосування на них залишається біологічний матеріал, що живить мікроорганізми. Особливо після кожних хвороб, пролікованих антибіотиками. Перед наступним вживанням їх потрібно буквально стерилізувати. Або користуватися одноразовими. Хоча б - часто міняти.
► Беремо звичайний душ, який використовується більше 3-х місяців і вставляємо туди ватяну паличку. Витягуємо і розглядаємо на ній слиз. Там точно попрацювали синьогнійні палички. Тому звичайний нерозбірний і недезінфікований душ треба міняти як зубну щітку і мочалку - чим частіше, тим краще.
► Пральні порошки містять ті ж ПАВи, а багато із них - спеціальні антибактеріальні компоненти (які - спробуйте ще знайти, виробники часто не обтяжують себе наданням цієї інформації). Ні пральною машинкою, ні ручним полосканням ці речовини з тканини не видаляються.
Перевірити легко - візьміть випрану і висушену річ і ретельно побультихайте в тазу: вода буде пінитися. Невиполоскані залишки ПАР і антибіотиків потрапляють на шкіру.
► Душ Алексєєва своїми кавітаційними струменями безпечно і ефективно змиє бруд, ороговілі лусочки і антибіотиковий пил з тіла БЕЗ ЗАСТОСУВАННЯ МИЮЧИХ ЗАСОБІВ. Для повного знезараження (стерилізації) шкіри, наприклад - рук, після контакту з бактеріально небезпечним середовищем потрібно ретельно опрацювати цю ділянку протягом 20-30 секунд (для площі 15-20 кв.см.) на близькій відстані (2-10 см).
А як же сапрофіти? А вони сидять в своїх будиночках-порах і швидко повернуться назад на шкіру.
► Душем Алексєєва можна промити волосся без шампуню! Перші кілька разів шкіра буде виробляти багато захисту від хімії «за звичкою» і волосся будуть ставати сальними, але потім організм перебудується. Якщо складно відмовитися від шампуню, як мінімум, його знадобиться значно менше і Душ Алексєєва змиє його з волосся без залишку - ще ніколи ваші волосся не були такими чистими, пухнастими і м'якими!
► Душем Алексєєва можна прати речі БЕЗ ПОРОШКІВ І МИЛА, хоча б ті, які безпосередньо прилягають до тіла. Для прання річ потрібно покласти на дно ванни (тазик не підійде, потрібно, щоб вода стікала) і промивати її на близькій відстані (2-10 см). Або хоча б споліскувати від залишків миючих засобів після прання в машинці. Зникне будь-який запах (який утворюється бактеріями).
► Душем Алексєєва можна і потрібно стерилізувати зубні щітки і мочалки (якщо ви від них ще не відмовилися) перед використанням.
► Душ Алексєєва легко розбирається і миється. Він безпечний у використанні.
Найкращий відгук на цей особливий душ: «Митися звичайним душем після Душа Алексєєва якось противненько».

10 років ми звертаємося до фермерів з вимогою почати використовувати душ Алексєєва для лікування маститу і стерилізації вимені у корови. Самі оплатили дослідження у ветеринарній академії, в якому виявили, що кавітаційні струмені не тільки миють вим'я, але і знижують бактеріальну забрудненість молока. Але ... - простіше корову антибіотиком погодувати чи намазати.

Хто в будиночку?
Хто має досить мудрості, той обзаведеться (і якомога швидше) незамінним у домі Циклогідромасажним (ЦГМ) пристроєм із Душем Алексєєва з кавітаційними струменями,  та «випалюватиме» бактерії на шкірі, одязі, взутті, собаках, кішках, коровах та ін. Постійний контакт шкіри з структурованою кавітацією водою не тільки корисний, але і вкрай приємний.
Але, скажете, у вас вдома є чудовий дорогий душ, з перемиканням режимів, один з яких дуже потужний?! - Це ви шукаєте простий шлях. І він - неправильний. Намагатися замінити Душ Алексєєва звичайною сантехнічною лійкою, навіть дуже хорошою, це все одно, що намагатися виграти гонку Формула-1 на Мерседесі. Машина хороша, але не гоночна. Швидкість зовсім не та ...
Зі звичайного душа мляво випливають струменя води, як із лійки-поливачки. Із сопла Душа Алексєєва вилітають так звані ультра струмені. Бактерицидна дія ультра струменів обумовлена кавітацією.
Швидкість струменів у Душа Алексєєва 20-30 м/сек (70-100 км/год). У звичайних душів - в кращому випадку 8-9 м/сек. У таких струменях дуже мало кавітації. А ультра струмені  Душа Алексєєва - кавітаційно насичені.
Кавітаційна струмінь води «співає», як закипілий самовар. Тому кавітацію називають холодним кипінням. Згідно з оцінками Іллінойського університету в Ерба-Шампо швидкості нагріву і охолодження рідини в кавітаційній каверні величезні. Вона відповідає швидкості охолодження розплавленого металу при його вихлюпуванні на поверхню, охолоджену до температури поблизу абсолютного нуля. Звідки у воді береться така страшенна кількість енергії, поки невідомо нікому. Було створено багато теорій, від холодного термоядерного синтезу до появи енергії вакууму.

Можна довго вивчати диво ультра струмені. Треба зрозуміти, що це майже казкові струмені. Поганий герой зварився в окропі, а з холодного кипіння розумний герой вийшов оновленим. Мало хто поки знає, що правильне полоскання горла дозволяє позбутися від гнійних пробок за 1-2 рази. Ось тільки полоскати треба виключно Душем Алексєєва

ДРУГЕ. Зміцнення організму.
15 років ми твердимо світу, що є єдиний закон медицини - закон антагонізму гемодинаміки Дастра-Мора. Коли кров притікає в підшкірне депо, вона надходить із місць застою, а повертається вона не назад, а в місця де крові не було, в місця ішемії. На цьому принципі заснована велика частина фізіотерапії і вся гідротерапія.
«Сутність судинної реакції організму на водолікувальні процедури не в самій судинній реакції - почервоніння шкіри, а в загальній реакції організму. Об'єктивно реакція виражається рожево-червоною шкірою, теплою і навіть гарячою на дотик. Суб'єктивно людина при хорошій реакції переживає почуття свіжості, бадьорості, особливої ​​легкості в тілі, відчуття приємного тепла  ( «тіло горить»), має гарний настрій». (Мутдусіев І. П., «Водолікування»)

«Порушення фізіології капілярів настільки поширені і так часто спостерігаються, що їх слід вважати не другорядним явищем, а одним з основних елементів органічних порушень у хворого, як і вона була хвороба. Здоров'я людини визначається здоров'ям його капілярів». (А. С. Залманов (1966)).

Гідротерапія - надійний і перевірений спосіб зміцнення судинної системи.

Організувати відділення гідротерапії в сучасному світі складно, хоча і правильно. Простіше поставити медичні п'явки, вони локально активізують кровообіг, і коштують недорого. Хоча, про п'явки ми вже в курсі ...
ЦиклоГідромасажні процедури із Душем Алексєєва - ідеальний спосіб виклику судинної реакції і тренування капілярів. Якщо кровообіг так прокачується, організм повертається в дитинство, коли енергія била ключем.




==== НАШІ СТОРІНКИ ТА МАТЕРІАЛИ ====

Про гідромасаж Душем Алексєєва та Циклогідромасажер  ТИСА  у нас багато і цікаво написано на сайтах dushalexeeva.com  та bishofit.ozdorov.info  а також
на каналах на YouTube  «Душ Алексєєва»  http://www.youtube.com/c/ДушАлексеева та
відеоканал
МЕРЕЖІ ЦГМ "ТИСА" ► http://bit.ly/youTube_Tyssa
Фотопрезентація наших пристроїв ► ЦиклоГідроМасажера ТИСА-5.
САЙТ засновників ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРА "ТИСА"https://goo.gl/d1xXHP
◙ комерційна сторінка ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР ► http://bit.ly/cyklo-hidro-TYSSA
офіційний сайт МЕРЕЖІ "ТИСА"http://bit.ly/cyklo-hidro
ПОВНИЙ ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ ДЛЯ РОБОТИ МЕРЕЖІ ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА"http://bit.ly/book-cyklohidro

Сподіваємося на Ваші перегляди, рекомендації та відгуки. Залишайтеся з нми, ми працюємо для Вас!

P.S .: Якщо все ж інфекція наздогнала вас - лікуйтеся правильно! Лікар призначає приймати антибіотик на шість днів, на третій - хворому стає краще і він кидає прийом шкідливої ​​хімії. Лікар винен у тому, що він не пояснив про МІК - мінімально інгібуючу концентрацію. Хворий винен в тому, що не виконав призначення, не розуміючи його сенсу. Саме МІК треба досягти в плазмі крові при прийомі антибіотиків. Тільки тоді буде знищений, а не приглушений збудник хвороби. Недобитий отримає можливість змутувати і підготуватися до нових нападів.

15 років на ринку. 10 років на виставці Охорона здоров'я.
У тих, хто в будиночку, є надія. Нехай невелика.
Купи негайно собі індивідуальний будиночок і спаси себе сам.


Немає коментарів:

Дописати коментар