--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": НОВЕ обладнання для санаторіїв, СПА салонів та гідромасажних кабінетів. Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

середу, 16 травня 2018 р.

НОВЕ обладнання для санаторіїв, СПА салонів та гідромасажних кабінетів.

Справді оригінальне і багатофункціональне обладнання на днях встановлюється в одному із популярних санаторіїв Закарпаття,

Унікальне поєднання "три в одному" у нашій новій розробці для професійного використання випробування якої щойно завершено.  Наразі проходить етап патентування конструкції як "нова промислова форма".
Відтепер, за бажанням клієнта, одна процедура складатиметься із кількох окремих:   циркулярного (швейцарський) душа, душ Алексєєва (душ Шарко) та висхідний душ  у  режимі  ЦГМ (циклогідромасажер) в поєднанні із  світло- та аеротерапією водночас.
Вперше у лікувально-оздоровчій практиці для інтенсивних гідромасажних процедур буде можливість використання не лише чистої чи мінеральної води, але й лікувальних розчинів таких як бішофіт, морська сіль і т.д.  та додаткових ефірних компонентів, що значно підсилить лікувально-оздоровчий ефект.
При тому собівартість процедури не перевищуватиме 4-6 грн за 20 хв.

Більше фото і опис тут:  ►http://bit.ly/CHM-PRO-plus_1

Немає коментарів:

Дописати коментар