--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Пристрій, який сьогодні повинен бути в кожному домі як електрочайник чи електро праска... Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

суботу, 28 квітня 2018 р.

Пристрій, який сьогодні повинен бути в кожному домі як електрочайник чи електро праска...

На численні прохання відвідувачів сайту від сьогодні подаємо схематичну комплектацію найпопулярнішого виробу із ряду Циклогідромасажерів "ТИСА-економ" та "ТИСА-побутовий".

Подібні пристрої зможе виготовити кожен із  Вас у себе вдома самостійно по нашій схемі, або ж по покроковому відео, викладному на відкритому каналі YouTube . та на офіційному сайті-блозі "Мережа циклогідромасажер ТИСА"

Всі складові запчастини сьогодні вільно продаються через Інтернет або у спец магазинах вашого міста.  Шукайте та вибирайте самі, або повний, оптимальний комплект за найнижчими цінами зможете замовити і у нас. Термін виконання замовлення - до 4-7 днів.
Окрім того, авторську 3D книжку (понад 310 стор)  із розгорнутою технікою гідро масажу, а також показами і протипоказами до його  використання (останні практично відсутні) та  результатами багаторічного досвіду тисяч користувачів "Душ Алексєєва" та "Бішофіт Полтавський", надсилаємо на Ваш запит за небайдужість, Вашу активність та інформаційну підтримку каналу і сайту.


3D книжка із технікою та методикою гідромасажа, показами та протипоказами (останні практично відсутні) до використання та результатами багаторічного досвіду тисяч користувачів "Душ Алексєєва" та "Бішофіт Полтавський", вдало поєднаний нашим винаходом "Циклогідромасажер ТИСА" надсилаємо в електронному вигляді  за небайдужість, вашу активність та інформаційну підтримку каналу і сайту.
Книга у вільному доступі ТИМЧАСОВО 

Технічна харктеристика ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРів "ТИСА": 
Розхід на одну процедуру гідромасажу тривалість 25-30 хв.: 
- вода холодна (15-16 *С )                         = 5-7 л.
- електроенергія (підігрів, тиск)               = 600 Вт.
- бішофіт кристалічний                             = 40,0 гр.
Загальна сума витрат на процедуру     = 1,00 - 2,00 грн.
Приблизна вартість необхідного обладнання -  від 3000 до  3370 грн.
Детальна поелементна комплектація, спосіб виготовлення та експлуатації пристрою розміщено на сторінці головного його  сайта  "МЕРЕЖА ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР", або надсилаємо Вам по запропонованій на ньому підписці.
Покрокове відео як зібрати цю конструкцію своїми силами без особливих навичок та інструментарію розміщено на каналі   YouTube  ► youTube_Tyssa у вільному доступі. (тимчасово)
Техніка гідромасажу та майстерклас від професіоналів і детальна інструкція використання винаходу, а також догляду за ним надсилаємо Вам на замовлення разом із повним комплектом складових частин у стані "включи і працюй".

Вартість нашої послуги - Ваша щира молитва за наших захисників і волонтерів та мир в Україні. ◄ https://goo.gl/oxTFoW
За небайдужість, підтримку каналу та поширення інформації окрема наша Вам подяка.
Шануймося, бо ми того варті!

 КОНСУЛЬТАЦІЙНИЙ ВІДЕОКАНАЛ YOUTUBE

 ► ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА"◄

https://goo.gl/4Fm3ig


1 коментар:

  1. Що до завершення акційної ціни по собівартості за циклогідромасажер.
    ==============================
    Пояснення для критиканів: акційна вартість виробу по собівартості запчастин із розрахунку, що зробите розголос, будуть замовлення і ми зможемо робит гуртові закупки складових, претендуючи при цьому на 10% знижки. За цей рахунок і працюємо.
    Але так як народ унікально пасивний ... ми купуємо їх по роздрібних цінах плюс за кожне окреме замовлення запчастин від чотирьох окремих постачальників платимо послуги Нової Пошти по 45-70 грн. В результаті ми ще й свої гроші мусимо доплачувати і працювати два дні над комплектом задарь....
    Прийшли до висновку: Не вартує наш народ пожертв.
    Хай платить на ринкових засадах у двічі дорожче. або хай падає на зуби ...

    ВідповістиВидалити