--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Модельний ряд ЦГМ-2018 Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

неділю, 30 вересня 2018 р.

Модельний ряд ЦГМ-2018

Моделі і модифікації готових до експлуатації ЦГМ-Тиса 2918, відрізняються лише зовнішним виглядом. Основний їх функціонал, система управління та захисту практично незмінні.
Виходячи із запитів користувачів та замовників, наголос зроблено на ленійку переносних портативних пристроїв, які не вимагають жодних інсталяцій. Це робить його доступним практично для всх.
Ми продовжуємо орієнтуватися на Ваші відгуки і побажання. Детальніше про ці моделі на нашому каналі YouTube у спеціальному відео огляді. Для любителів майструвати своїми руками надаємо повну специфікацію виробу або організовуємо конутрукторський набір складових частин із детальною покроковою інструкцією його виготовлення своїми руками.
Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! Повний фотольбом ► http://bit.ly/ЦГМ-альбом

Немає коментарів:

Дописати коментар