--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Перший навчальний семінар-презентація ЦГМ Тиса Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 11 вересня 2018 р.

Перший навчальний семінар-презентація ЦГМ Тиса

Перший навчальний семінар для майбутніх партнерів по створенню Мережі  Циклогідромасажерів 20-23 вересня біля санаторію "Синяк"  

     В Україні винайдено та вперше запропоновано для широкого використання як в побуті так і у санаторно-курортній індустрії пристрій "ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР-ТИСА" для можливості здійснення гідромасажних процедур із низькою собівартістю та високими позитивними результами благотворної дії на людський організм. Унікальність та ефективність процедур стали можливими за рахунок вдалого поєднання досягнень із багаторічного використання Бішофіту Полтавського та кавітаційного ефекту гідромасажної головки Душ Алексєєва.

     Ця подія покладе початок регулярним кількаденним навчально-презентаційним заходам на базі санаторіїв та курортів Закарпаття та України для всіх бажаючих ознайомитися із методикою проведення циклогідромасажних процедур, індивідуального виготовлення та інсталяції необхідних пристроїв, а також дає можливість відкрити на місці проживання нової індивідуальної справи - власний кабінет Циклогідромасажної Мережі  в Україні.


 У програмі події:  курс лекцій по новій методиці циклогідромасажу, презентація авторського пристрою ЦГМ-Тиса та Бішофіту Полтавського кристалічного,  гідромасажних душ головок Алексєєва і їх аналогів, а також майстер класи по виготовленні пристрою ЦГМ своїми руками, демонстрація техніки гідромасажу та практичні заняття із пацієнтами. Кожен учасник подібних курсів одержить авторську 3Д книгу Циклогідромасажер (320 стор) - збірник матеріалів по даній тематиці.
 
     У вільний час дегустація та майстер клас приготування кави по-схдному від каво-партнера "Turcoffee klub". Похід та фотосесія на вершині "Обавський камінт", участь у туристичному запливі із "По Тисі разом" за бажанням та інше.
     Навчальні курси відкриті для всіх та безкоштовні.
Для членів сімей учасників АТО проживання в готелі безкоштовне (за попередньою домовленністю, кількість місць обмежена)

23 вересня, під час презентаційного заходу наш кавовий партнер "Turcoffee" проведе дегустацію та майстер клас із приготування власної смачної кави та какао знаменитим турецьким способом.




Більш розлого про подію на сторінці ФБ: ► https://www.facebook.com/events

Немає коментарів:

Дописати коментар