--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРІВ для захисників України Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

вівторок, 13 лютого 2018 р.

Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРІВ для захисників України

ІРС "ДКЗ" (диспетчер курортів) разом із компанією "Полтавський бішофіт" розпочали втілення спільного лікувально оздоровчого проекту, розпочатого нами ще у 2006 році. Наразі представляємо Вам авторські бокси циклогідромасажера "Тиса".
Зокрема парний блок та обладнання гідромасажного кабінету на 2 - 8 місць. Передбачно комплектацію подібними боксами АПІХАТИ нашого проекту АПІМАНДРИ


 Цього року нами здійснено грантове подання  до фундації  Конгресу Українців Канади  проект по створенню реабілітаційно-оздоровчої мережі Циклогідромасажерів "Тиса" для захисників України та їх родин.
Детально про це на окремій сторінці. Запрошуємо всіх, кому потрібна допомога у сьогоднішній скрутний час. ► Перейти на сторінку організатора проекта

Немає коментарів:

Дописати коментар