--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": Відкрита і доступна широкому загалу технологія виготовлення пристрою ЦГМ "Циклогідромасажер" Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

четвер, 18 жовтня 2018 р.

Відкрита і доступна широкому загалу технологія виготовлення пристрою ЦГМ "Циклогідромасажер"

Соціальний проект  МЕРЕЖА ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕРІВ в УКРАЇНІ
головний сайт проекту: ►  http://bishofit.ozdorov.info


Частина 1.   ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ЦІННІСТЬ ПРОЕКТУ
В Україні винайдено, зареєстровано та вперше запропоновано нами для широкого використання як у побуті так і у санаторно-курортній та готельній індустрії пристрій ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР-«ТИСА», придатний для здійснення звичайних душових та лікувально-оздоровчих гідромасажних процедур із низькою собівартістю та високими позитивними результатами благотворної дії на людський організм. Унікальність та ефективність процедур стали можливими за рахунок вдалого поєднання досягнень із досвіду багаторічного використання Бішофіту Полтавського, та кавітаційного ефекту гідромасажної головки Душ Алексєєва - аналога всесвітньо відомого душа Шарко при розпиленні різноманітних водних розчинів мінералів заданої концентрації та ефірних масел під необхідним натиском та температурі розчину із точністю до десятої долі градуса по Цельсію, а також із вказаною тривалістю по часу.

Повторне (циклічне) використання невеликої кількості водних розчинів (всього 5-7 літрів на процедуру) дає фантастичну фінансову та ресурсну економію (майже у десять разів) на енергоносіях та водних ресурсах.
Пропонований нами інноваційний метод організації Всеукраїнської мережі Циклогідромасажерів, а також спільна лікувально-оздоровча та профілактична методика на основі досягнень ЦГМ – ТИСА, Бішофіт Полтавський, та душ Шарко і Алексєва, гарантує:

  • Мінімальну вартість обладнання за рахунок пропозиції кінцевому користувачу у вигляді конструкторів «Збери сам» та створення мережі «Інсталяторів-консультантів» та сервісних центрів на місцях проживання користувачів ЦГМ, послугами яких може скористатися кожен.
  • Надання безкоштовної франшизи на технологію виготовлення і обслуговування пристроїв ЦГМ всім бажаючим долучитися до процесу поширення та популяризації циклогідромасажних процедур серед населення.
  • Відкриту і доступну широкому загалу технологію збирання, запуску і тестування пристрою ЦГМ із комплектів необхідних складових, доступних у вільному продажу, що дає можливість створювати сотні (необмежену по всій Україні кількість) додаткових робочих місць «інсталяторів-консультантів» на місцях їх локалізації та користувачів і замовників ЦГМ.
  • Регулярні On-Line майстер класи по виготовленню, установці, запуску та користуванні ЦГМ, а також 2-3 денні безкоштовні курси навчання інсталяторів-консультантів «наживо» поєднані із науковими конференціями по результатах використання методики циклогідромасажу та змістовим відпочинком у курортній зоні Закарпаття. Передбачено можливість виїздів викладачів та доповідачів на місце локалізації значної кількості бажаючих приєднатися до мережі Циклогідромасажних технологій.
  • Використання авторської логістики замовлення ЦГМ, їх виготовлення та надсилання готових комплектів замовнику дає можливість масового розповсюдження пристрою у короткий проміжок часу.
  • Реєстрація кожного замовника у системі логістики дає можливість прямого і тривалого зв’язку із користувачами ЦГМ для виконання гарантійних та страхових (при потребі) зобов’язань.
  • Масовому поширенню інформації про сам пристрій сприятиме система відчутних знижок при покупці розхідних матеріалів для процедур за рахунок бонусної програми користувача.
  • В тому числі і поширення інформації про авторів ЦГМ, партнерів, а також спонсорів та меценатів.
  • Реєстрація у системі логістики дає зареєстрованому можливість придбання ЦГМ із оплатою рівними частинами (терміном до 10 місяців) без додаткових відсотків, що у свою чергу збільшить кількість потенційних покупців та користувачів ЦГМ.
  • У грошовому еквіваленті місячний внесок розстрочки (550-1100 грн.) приблизно рівний економії сім’ї за місяць на оплаті за енергоносії, воду та розхідні матеріали для здійснення будь-яких водних процедур (від звичайних душових до професійних лікувально-профілактичних процедур ефективних при широкому спектрі захворювань, зокрема опірно рухової, серцево-судинної, нервової систем та захворювань обміну речовин (діабет), шкіри і т.д. ).

Наприклад: вартість 20 хвилинної циклогідромасажної процедури для дому в середньому складається із вартості:
  • Вода холодна 5-7 літрів – 0.09 -0,12 грн.
  • Електроенергія 0,6 квт. – 0,9 грн.
  • Бішофіт кристалічний 25,0 г. – 1,50 грн.
  • Всього в середньому: - 2,50 грн.
Разом із тим, запропонований нами принцип виготовлення та розповсюдження пристрою ЦГМ забезпечить:
  • Мінімальну кінцеву вартість готового діючого комплекту ЦГМ за рахунок власноручного виготовлення або із використанням послугами підготовлених спеціалістів - інсталяторів- консультантів на місцях за домовленістю. 
  • Доставка складових частин або зібраних комплектів партнерами нашого проекту Укрпошта на пільгових засадах. 
  • Мінімальні витрати на рекламу завдяки: 
  • Поширенню інформації про методику циклогідромасажу та пристрій ЦГМ в основному за принципом «з уст в уста» в тому числі із системою заохочення у вигляді бонусів та знижок. 
  • Використання передових інтернет технологій із заохоченням широкого кругу дописувачів та читачів. 
  • Партнерська інформаційна підтримка, здійснення промо акційних та безадресних розсилок по віддалених регіонах України із боку компанії Укрпошти (на стадії обговорення) 
  • Доставку комплектів складових частин ЦГМ (напівфабрикату) для їх збирання користувачами та інсталяторами-консультантами безпосередньо на місце їх проживання через партнера Укрпошта на договірних пільгових засадах для зареєстрованих у системі логістики 
  • Доставка замовлень розхідних матеріалів (Бішофіт Полтавський у асортименті) через партнера Укрпошта на пільгових засадах для зареєстрованих у нашій системі логістики.
  •  Організацію додаткових сотні робочих місць інсталяторів-консультантів всеукраїнської мережі у різних регіонах України. 
Додаткова економія та вигода із використання ЦГМ обладнання:
  • немає необхідності у використанні будь-яких миючих засобів, шампунів, пом’якшувачів і т. інше. в тому числі шампунів для великого волосся різних типів. Процедура ЦГМ із душголовкою Алексєєва замінює їх. 
  • Цикло Гідромасажна процедура сприяє росту волосся, яке стає відчутно густішим за рахунок відновлення та активізації росту зарезервованих (сплячих) у шкірі голови цибулин (фолікул) 
  • Процедура циклогідромасажу із душ головкою Алексєєва виконує одночасно і ефективний пілінг шкіри, очищення від гнійників та фурункул, зменшення або повне знищення целуліта шкіри і т.д. 
  • Після цгм процедури із використанням Бішофіту кристалічного, на поверхні шкіри утворюється мікроплівка, яку не потрібно витирати. Плівка із магнієм++ та іншими мікроелементами за короткий час всмоктується у шкіру і ефективно засвоюється організмом.
Частина 2.  Санаторій у Вашому домі - це не фейк, а реальність.


Той, хто дбає про себе, піклується про Богом дане йому і відтак здебільшого, легковажно втрачене здоров'я, але не має при цьому бажання платити у десятки разів дорожче за воду та енергоносії для її нагрівання, або платити за своє лікування чи близьких людей у санаторіях, той від тепер зможе скористатися нашим винаходом, доступним сьогодні кожному.

Маємо честь запропонувати:
- Набір всіх необхідних запасних частин, із яких діючий комплект може зібрати кожен бажаючий за численними майстер класами покрокових дій.
- Координати інсталяторів, які за невелику оплату їх роботи виконають на договірних засадах цю збірку замовлених вами запчастин за вас і за 4-5 днів надішлють вам на вказану адресу повний діючий комплект Циклогідромасажер "ТИСА", налаштований, випробуваний та готовий до установки на місці його майбутнього використання.



Орієнтовна загальна вартість даного комплекту запчастин, придатного до використання станом на жовтень 2018 р. = 5200 - 5800 грн. (включаючи винагороду за збір інсталятора-консультанта). При цьому передбачено систему знижок та бонусів за реєстрацію і посильну активність у діяльності мережі ЦГМ.
Детальніше ► http://bit.ly/cyklo-ekonom

Для учасників АТО та їх сімей, а також для активних волонтерів вартість комплекту по ціні комплектуючих - 4370-4500 грн. (інсталятори зберуть ЦГМ безкоштовно )


Із власного цьогорічного досвіду.
Окремий будинок, 3 поверхи. 100 кв.м. житлової площі. Сім'я 6 чол. + кицька.
ВСЬОГО за період березень-вересень
спалено газу (газова плита, бойлер для нагрівання води на кухні, для ванни та душової кабіни) в середньому за місяць (за лічильником)
  • ► 2016 р. - 76 куб м. ◄
  • ► 2017 р. - 65 куб м. ◄
  • ► 2018 р. 6 куб. м. ◄ (!!! Після встановлення ЦГМ та відключення бойлера і газової водонагрівної колонки )
це при тому, що витрати електроенергії збільшилося всього на 15-17 КвТ в місяць, а душ-масажем у 2018 р. тривалістю процедури в 15-20 хв. кожна, користувався майже кожен із 6 членів сім'ї в середньому через день... У 2017 р. на таке задоволення мали б витрачати в середньому 1 куб. м. гарячої води за два дні та в середньому 15-20 тон гарячої води на місяць…
Повний фотоальбом: ► http://bit.ly/ЦГМ-альбом

Розрахунки та пояснення для допитливих і прискіпливих:
На гідропроцедуру тривалістю 20 хвилин один із елементів ЦГМ - електричний водонагрівник потужністю 2 квт. працює в середньому 10 хв. (нагрів розчину і підтримка заданої його температури). Інший елемент - вихровий насос потужністю 360 вт. працює постійно. Солевих добавок для створення необхідної їх концентрації розчину використовується у 5 разів менше за рахунок циклічного використання системою ЦГМ всього 5-7 літрів у порівнянні із 150-200 літрами у ванні чи джакузі. Більш розлого про це на сайті ЦГМ.
Крок на зустріч людині!
Відтепер, маючи кредитку Приватбанку, можете взяти повний комплект Циклогідромасажера ТИСА із оплатою рівними частинами протягом 10 місяців БЕЗ ВІДСОТКІВ і без жодної реєстрації. Сума щомісячного внеску майже рівна економії за місяць на воді і енергоносіях …
Частина 3. ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА" для домашнього використання.

Циклогідромасажер "ТИСА" - простий і надійний пристрій, який може і повинен бути у кожному домі, в кожній сім'ї як електро чайник, праска чи пральна машина. Робота над його удосконаленням проводиться із 2010 року і продовжується досі.

Що таке ЦГМ "ТИСА"
Циклогідромасажер -"ТИСА" існує у двох типах: стаціонарний (для монтажу під ванною, у шафці) та портативний (переносний) - зібраний у корпусі закритого типу. Так сьогодні виглядає наш первісток цього класу!
Пристрій ЦГМ для зовнішнього мобільного використання придатний як для дому так і для бізнесу у санаторно-курортній та туристичній сфері.
Не потребує додаткової інсталяції та налаштування, готовий до роботи.
Нова система водозабору дозволяє ЦГМ зробити мобільним, та встановлювати його без жодних змін чи доробок у ванному приміщенні або душовій кабіні.
Це дає можливість в тому числі здавати пристрій «на прокат» чи в оренду, переносити із номера в номер у готелях чи санаторіях, або просто прибирати із ванної кімнати на період перерви у використанні.

ПІДСУМОК станом на жовтень 2018 р.
У найновішій версії Циклогідромасажера «ТИСА» передбачено:
◙ Можливість встановлення у ванній кімнаті без будь-яких додаткових доробок чи її реконструкції.
◙ Можливість підключати додаткові пристрої (пральна машина, праска) під гарантовані 4 рівні захисту у вологому приміщенні.
◙ Гарантійне обслуговування та інформаційно-консультаційна підтримка 24 місяці.
◙ Повна методика лік. процедур та майстер класи по використанню.
◙ Розмір 300*360*130 (без фільтра). Загальна вага пристрою 8-9 кг.
◙ Комплектація на замовлення 4-5 днів.
◙ Пересилка та доставка на місце Новою та Укрпоштою - 2-3 дні.
◙ Збирання власноруч або із допомогою місцевих інсталяторів-консультантів.
◙ Можливість розрахунку за комплект складових частин для пристрою із відтермінуванням та оплатою рівними частинами терміном на 3-10 місяців.
◙ Можливість придбання розхідних матеріалів для оздоровчо-профілактичних процедур на пільгових засадах.
◙ Клубна комунікація між користувачами ЦГМ.
◙ Можливість одержання франшизи на створення циклогідромасажних кабінетів та входження у Всеукраїнську мережу Циклогідромасажерів.
◙ Створення додаткових робочих місць інсталяторів-консультантів.
 http://bit.ly/гуртова_закупка_фітінгів                                                          http://bit.ly/сервіс
поліграфічний файл презентації для роздруку та загрузки на ваш телефон, планшет чи компютер знаходиться
 тут ►http://dzv.in.ua/cyklohidro/002.html  ►  http://dzv.in.ua/cyklohidro/001.pdf

Немає коментарів:

Дописати коментар