--> мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА": ВИНАХІД який підсилює ВИНАХІД Мережа ЦИКЛОГІДРОМАСАЖЕР "ТИСА", Бішофіт полтавський, Душ Алексєєва, Вiдпочинок "Клуб туристичного рафтингу ПО ТИСІ РАЗОМ"
Сьогодні нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

понеділок, 17 вересня 2018 р.

ВИНАХІД який підсилює ВИНАХІД

Привілей санаторіїв - душ Шарко стає домашнім... 

Давно відомо, що під душем Шарко можна не тільки митися, але і лікуватися. Але для дієвості процедур гідромасажу необхідно ВИСОКИЙ натиск води. Шкіра повинна почервоніти - це прояв загального генералізованого рефлексу, що настає при подразненні всієї поверхні тіла.

Геніальний лікар Шарко створив кафедру для душових процедур.  Душова кафедра  створює високий тиск (вода температурою близько 10 градусів сприймається теплою), але НЕ робить струмінь води легким, швидким, що летить із високою швидкістю.  І тому душ Шарко може залишати синяки - він як би "б'є" кулаком по тілу. Однак, із 19 століття цей душ є найкращим засобом лікування ожиріння та інших хвороб обміну речовин. Щоб прийняти душ високого напору із лікувальною метою, треба звертатися в спеціальні водолікарні тому що такий душ проводити повинен спеціально навчений персонал. 
     Для отримання душа високого тиску, необхідний підвищуючий тиск насос.  Такі,  досить дорогі станції тиску встановлені в кафедрі душа Шарко і в пристроях для миття машин.

Немає коментарів:

Дописати коментар